Kauneuspalvelut Oulussa

MICROBLADING & KESTOPIGMENTOINNIT

Tarkemmat kuvaukset pigmentoinneista:

LIGHT MICROBLADING


Light -tekniikassa kulmat tehdään karva kerrallaan manuaalisesti. U-mallisessa terässä on useita pienen pieniä neuloja vierekkäin. Ihon pintakerrokseen viilletään karvamaisia viiltoja pigmenttiä sisältävällä terällä. Näin lopputulos on kevyt ja luonnollinen.
Kulmat vahvistetaan ensimmäisen käynnin jälkeen vähintään kerran lopputuloksen saavuttamiseksi. Joskus kulmat voivat vaatia lisävahvistuksia. Suositeltu väli toimenpiteille on 5-8 viikkoa.

Light Microblading -kulmien pysyvyys on yleisesti 8-14kk.
-Suositellaan tekemättömälle iholle jos toiveena luonnollinen ja kevyt lopputulos
-Suositusikä asiakkaalle: 18 - max 40 vuotta

-Sopii hyvälle, tasaiselle iholle
-Ei suositella ongelma-ihoille (kuiva/rasvainen/kovettunut/huokoinen)


HYBRID BROWS


Microbladingin -ja konetekniikan edut samoissa kulmissa!
Tekniikassa yhdistyvät microbladingin keveys ja konetekniikan viimeistelty look pidemmällä kestolla. Yksittäiset karvat tehdään aluksi Microblading -terällä. Lopullinen viimestely puuteritekniikalla toteutetaan kevyesti koneella asiakkaan toiveen mukaan. Kulmat vahvistetaan ensimmäisen käynnin jälkeen vähintään kerran lopputuloksen saavuttamiseksi. Joskus kulmat voivat vaatia lisävahvistuksia.
Suositeltu väli toimenpiteille on 7-12 viikkoa.
Hybrid Brows -kulmien pysyvyys on yleisesti 1-2 vuotta.
-Suositellaan tehdylle ja tekemättömälle iholle jos toiveena on luonnollisuus tai/ja hieman meikatumpi lopputulos
-Suositellaan myös henkilöille kenellä omien kulmakarvojen kasvu on lähes olematon tai puuttuu kokonaan
-Sopii vanhojen pigmentointien/microbladingin peittoon (Ennen varausta täytyy konsultoida tekijää, en ota kaikkia peittotöitä vastaan!)
-Suositusikä asiakkaalle: 18-45 vuotta
-Suositellaan henkilöille kenellä microblading ei pysy kunnolla
-Suositellaan henkilöille ketkä ovat vahvistaneet microblading -kulmiaan jo useamman kerran

POWDER/SHADOW BROWS


Tässä tekniikassa kulmat toteutetaan täysin konetekniikalla. Kyseessä on siis kestopigmentointi/pmu eli permanent makeup.
Tekniikassa ei tehdä lainkaan karvamaisia linjoja, vaan lopputulos toteutetaan puuterisena värityksenä. Väri vaalenee paranemisprosessin aikana 30-50% ja lopputulos pehmenee puuterimaisemmaksi. Kulmien alku on häivytetty ja väri on intensiivisin kulman alalinjassa sekä hännässä. Tässä tekniikassa sinun ei tarvitse pelätä, että lopputulos on viivamainen, tumma, sinertävän harmaa palkkikulma!
Kulmat vahvistetaan ensimmäisen käynnin jälkeen vähintään kerran lopputuloksen saavuttamiseksi. Joskus kulmat voivat vaatia lisävahvistuksia.
Suositeltu väli toimenpiteille on 8-12viikkoa.
Kestopigmentointi -kulmien pysyvyys on yleisesti 1-3 vuotta.
-Suositellaan tehdylle ja tekemättömälle iholle jos toiveena on pehmeä meikatumpi lopputulos
-Sopii vanhojen pigmentointien/microbladingin peittoon (Ennen varausta täytyy konsultoida tekijää, en ota kaikkia peittotöitä vastaan!)
-Suositusikä asiakkaalle: 18-50+ vuotta
-Suositellaan myös henkilöille keille microblading -tekniikkaa ei voida enää toteuttaa. Tämä tarkoittaa että kulmia on vahvistettu jo usein mb-terällä, pohjalla on mahdollista arpeutumaa, ihotyyppi ei ole enää sopiva yms.
ENNEN HOITOA

 
  VALMISTAUDU PIENEEN PUNOITUKSEEN.

Varauduthan pieneen punoitukseen. Erilaiset ihotyypit reagoivat erilailla toimenpiteeseen, joten pidä se mielessä kun teet suunnitelmia seuraaville tunneille pigmentoinnin jälkeen. 

  OLE VAROVAINEN SEURAAVIEN LÄÄKITYSTEN KANSSA.

On muutamia lääkkeitä joiden käyttöä emme suosittele 48 tuntiin ennen toimenpidettä. Tällaisia lääkkeitä ovat; aspiriini, ibuprofeiini ja muut kipulääkkeet. Suosittelemme välttämään myös muita lääkkeitä joilla on voimakas vaikutus kehoosi.

  ÄLÄ KÄYTÄ KAHVIA tai ALKOHOLIA ENNEN TOIMENPIDETTÄ.

Älä käytä minkäänlaista alkoholia 48h ennen toimenpidettä tai juo runsaasti kahvia samalle päivää ennen aikaasi.

  VÄLTÄ TUOTTEITA JOISSA ON RETIN A:TA (TRETINOIINIA).

Jos käytät tuotteita jotka sisältävät joitakin määriä Retin A:ta, suosittelemme sinua lopettamaan käytön KUUKAUTTA ennen pigmentointi-toimenpiteeseen tulemista. Tämä koskee vain pigmentoitavaa aluetta. Tämä koskee myös tuotteita jotka sisältävät A-vitamiinia.

  VÄLTÄ AHA IHONHOITO-TUOTTEITA ENNEN TOIMENPIDETTÄ.

Vältä AHA-tuotteita (tuotteet jotka koostuvat alpha-hydroxy-acidista) noin VIIKON ajan ennen toimenpidettä. Suosittelen sinua lopettamaan anti-aging tuotteiden käytön pigmentoitavalta alueelta KAHTA VIIKKOA ennen toimenpiteeseen menemistä.

  KULMAKARVOJEN POISTO LANGALLA TAI MUILLA TEKNIIKOILLA.

Parhaan tuloksen saavuttamiseksi, älä nypi tai poista kulmakarvoja millään tekniikalla ainakaan viikkoon ennen toimenpidettä.  

 

  SAIRAUDET JA RAJOITUKSET.

Asiakkaan on kerrottava palveluntarjoajalle kaikista sairauksista, allergioista, raskaudesta, kroonisista taudeista, botox-käsittelyistä pigmentoitavalla alueella, keloidi-arvista, paksuuntuneesta ihosta kulma-alueella (appelsiini-iho) tai mistä muusta tahansa asiasta, joka voi estää käsittelyn tekemisen. Mikäli asiakas ei ole näin tehnyt, vastuu mahdollisista vahingoista on täysimääräisesti asiakkaalla itsellään. Emme myöskään tee pigmentointeja alle 18 vuotiaille.


  MILLOIN PIGMENTOINTEJA EI SAA OTTAA:

-Olet alle 18 vuotias

-Olet raskaana

-Imetät

-Sinulla on vakavia iho-ongelmia
-Sinulla on veriteitse tarttuva sairaus (esim. HIV, Hepatiitti)
-Jos sinulla on jokin tulehdus kehossasi, kysy lupaa lääkäriltäsi
-Sinulla on käytössäsi Roaccutan vai vastaava isotretinoiini-lääkitys (Roaccutanin jälkeen tulisi odottaa 6kk ennen pigmentointi-käsittelyä, ihon arpeutumisvaaran vuoksi.)

-Sinulla on kova ja paksuuntunut iho kulmakarvojen alueella (Keratosis) (Appelsiini -iho)

-Sinulla on värimuutoksia/Ihomuutoksia/arpia kulmakarvojen alueella (Nämä riippuvat täysin missä kohdin kulmia ovat, on mahdollista kiertää ja pienet arvet eivät yleensä ole este)

-Sinulla on runsas Sebum kulmakarvoissa (Pieniä valkoisia näppyjä) (Nämä tulee käydä poistattamassa ennen toimenpidettä)

-Sinulle on lähiviikkoina laitettu botoxia pigmentoitavalle alueelle 

-Kärsit keloidi-tyyppisistä arvista (Arpien liikakasvua)

-Sinulla on antibioottikuuri päällä
-Sinulla on syöpähoidot kesken (Hoitojen jälkeen tulisi odottaa 12kk ennen pigmentointi-käsittelyä.)

-Pitkäaikais/autoimmuunisairauksissa kysy lupaa lääkäriltäsi    

 

 

  PYSYVYYTEEN VAIKUTTAVIA TEKIJÖITÄ:

-Hyvin kuiva tai rasvainen iho
-Kotihoito

-Imetys (Ei suositella ollenkaan pigmentointien tekoa!)

-Hormonaalinen toiminta ja lääkitys
-Aineenvaihdunta

-Erinäiset lääkkeet (mm. verenohennus)

-Vanha pigmentointi alla

 

Otathan yhteyttä mikäli sinulla tulee lisää kysyttävää. Ennen palvelua asiakas allekirjoittaa tietolomakkeen mikä käydään yhdessä läpi. Olethan ajoissa paikalla!

Varatessaan uudet Light Microblading tai Kestopigmentointi-palvelun, asiakkaan tulee maksaa varausmaksu 50€ 2 päivän sisällä varauksen teosta. Lasku lähetetään asiakkaan sähköpostiin. Varausmaksu vähennetään loppusummasta liikkeellä maksun yhteydessä. Varausmaksua ei palauteta. 

VOLYYMIRIPSET

(Vakkaripaikat täynnä tällä hetkellä! Mikäli aikoja vapautuu uusille ripsiasiakkaille, tiedotamme niistä Facebookissa tai Instagramissa)

ENNEN HOITOA

Muistathan tulla paikalle aina puhtain ja meikittömin silmin.

Mikäli sinulla ei ole ollut ripsiä aikaisemmin, voit halutessasi katsella netistä kuvia minkälaista lopputulosta sinulla on toiveissa. Näin tekijäsi saa paremman käsityksen minkä sinä miellät esimerkiksi luonnollisiksi tai näyttäviksi ripsiksi.

HYALURON PEN

HYALURON -HAPPO

Hyaluronihappo on pitkäketjuinen sokerimolekyyli, jota löytyy elimistöstämme luonnostaan, kuten esimerkiksi ihosta ja silmistä. Ihmisen ikääntyessä kehon oman hyaluronihapon tuotanto vähenee. Hyaluronihapon ominaisuutena on kyky sitoa itseensä jopa tuhatkertainen määrä vettä omaan kuivapainoonsa nähden. Tämä tekee siitä hyvin suositun täyteaineen. Hyaluronihapolla pystyy täyttämään esimerkiksi huulia ja juonteita. Se on täysin biohajoava, joten se poistuu elimistöstä kokonaan aineenvaihdunnan mukana.

MEDICAL HYALURON PEN

Hyaluron Penin tekniikkaa on käytetty jo vuosikymmeniä lääketieteessä. Uutena on se, että tätä tekniikkaa on muokattu täyteainehoitoihin sopivammaksi. Hyaluron Pen toimii jousen avulla, mikä saa laukaistaessa aikaan kovan ilmanpaineen. Täyteaine leviää ilmanpaineen avulla tasaisena dermiksen yläosaan ilman neuloja.

EDUT:

-Neulaton täyteainehoito
-Ei voimakasta kipua
-Ei epätasaisia muotoja
-Turvallinen
-Nopea toimenpide
-Välitön vaikutus
-Ei tarvitse puudutusta

Mitä toimenpiteitä HYALURON PENILLÄ voi tehdä?

Ylivoimaisesti suosituin hoito on huulten täyttö. Huuliin voidaan lisätä volyymia ja korjata muotoa. Riippuen käytettävän aineen määrästä, huuliin voidaan saavuttaa maltillinen tai merkittävämpikin muutos. Hyaluron Penillä voidaan myös täyttää juonteita esimerkiksi suun ympäristöstä ja yleisesti häivyttämään ikääntymisen merkkejä.
Otathan huomioon että suuriin muutoksiin voidaan tarvita jopa 2-3 x 1ml täyttöjä. Mitä tyhjemmät huulet ovat luonnostaan, sen enempi ne vaativat täyteainetta. Täyttöjen välissä on hyvä pitää ainakin 3-4
viikon tauko.


ENNEN HOITOA

- Aloita huulten kosteutus muutamaa päivää ennen toimenpidettä
- Vältä Omega3 :n, särkylääkkeiden ja alkoholin käyttöä muutama päivä ennen toimenpidettä

- Mikäli sinulla on taipumus herpekseen, aloitathan estolääkityksen noin 2viikkoa ennen toimenpidettä

Milloin HYALURON -täyteainehoitoa ei saa ottaa:

-Olet alle 18 vuotias

-Olet raskaana

-Imetät

-Sinulla on vakavia iho-ongelmia
-Sinulla on veriteitse tarttuva sairaus (esim. HIV, Hepatiitti)
-Jos sinulla on jokin tulehdus kehossasi, kysy lupaa lääkäriltäsi
-Sinulla on käytössäsi Roaccutan vai vastaava isotretinoiini-lääkitys (Roaccutanin jälkeen tulisi odottaa 6kk ennen käsittelyä, ihon arpeutumisvaaran vuoksi.)

-Sinulla on värimuutoksia/Ihomuutoksia hoidettavalla alueella 

-Kärsit keloidi-tyyppisistä arvista (Arpien liikakasvua)

-Sinulla on antibioottikuuri päällä
-Sinulla on syöpähoidot kesken (Hoitojen jälkeen tulisi odottaa 12kk ennen käsittelyä.)

-Pitkäaikais/autoimmuunisairauksissa kysy lupaa lääkäriltäsiHOIDON JÄLKEEN

Noudata ammattilaisen antamia kotihoito-ohjeita. Toipuminen on aina yksilöllistä, mutta arkuus, turvotus, rakeisuus ja mustelmat häviävät yleensä muutaman päivän - viikon sisällä. Huomioithan nämä asiat suunnitellessasi seuraavien päivien ohjelmat!
Vältä tupakointia n.10 tuntia toimenpiteen jälkeen. Ensimmäisen vuorokauden aikana huulia kannattaa suojata huulivoiteella, joten varauduthan hankkimaan uuden ja puhtaan voiteen valmiiksi.
Meikkaamista ja kaikkia kemikaaleja tulee välttää n.12 tuntia toimenpiteen jälkeen. Käsittele hoidettua aluetta vain puhtain käsin! Alkoholia ei suositella nautittavan 24 tuntia toimenpiteen jälkeen.
Auringonottoa ja solariumia tulee välttää n. viikon ajan ja jatkossa on tärkeää suojata hoidettu alue aurinkosuojavoiteilla.
Toimenpiteen jälkeen hyalurinihappo sitoo itseensä nestettä ja lopullinen tulos on parhaimmillaan nähtävillä noin 2-3 viikon jälkeen toimenpiteestä.

Pysyvyyteen vaikuttavat tekijät:

- Auringonotto ja solarium (Suojaa huulia)
- Tupakointi (Suositellaan lopettamista)
- Hoidon laiminlyönti
- Epäterveelliset elämäntavat (Epäterveellinen ruoka, alkoholi..)
- Vilkas aineenvaihdunta ja hormonaalinen toiminta

| BLB Studio, Kaakkuri OULU Finland |  

045 1036963

Copyright @ All Rights Reserved

SiteLock